Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

25 apr

Event Oriënt

event oriënt

wat na het secundair onderwijs? 

dat is iets voor onze laatstejaars!

of liggen uw vijfdejaars er ook al wakker van?

 

Als hogeschool UCLL merken we dat nogal wat jongens en meisjes uit het vijfde jaar secundair naar onze info- en openlesdagen komen. Wij vinden dat alvast prima. Je kan niet té goed geïnformeerd zijn.

UCLL komt sinds jaar en dag graag naar uw  school om laatstejaarsleerlingen en hun ouders te informeren via infoavonden, minicolleges, infobeurzen enz. Maar we willen nog een stap verder gaan. Op dinsdag 25 april  2017 geven we uw vijfdejaars graag de kans om zich al te oriënteren in het enorme aanbod aan wegen die je in het hoger onderwijs kan kiezen.

We willen graag hun wereld wat verruimen. Via een reeks uitdagingen laten we hen kennismaken met verschillende domeinen, gaande van gezondheid en welzijn over leraarschap tot management en technologie.

In de namiddag brengen we hen in contact met onze docenten en onderzoekers om zo inspiratie op te doen rond GIP's of thema's voor hun onderzoeksprojecten. We sluiten af met praatcafés. Studenten van onze hogeschool en van HBO5 delen dan graag hun ervaringen met uw leerlingen.

We focussen voor dit event voornamelijk op doorstroomrichtingen naar hogeschool en/of HBO5.

Wilt u graag met enkele klassen deelnemen aan Event Oriënt, dan kan u best snel aanmelden (uiterste aanmeldingsdatum 27 maart 2017).

Wij organiseren dit event zowel in Diepenbeek als in Leuven.

 

Wegen succes van dit event zijn de inschrijvingen stopgezet. 

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit event volgend academiejaar, gelieve dan contact op te nemen met Karolien Vlayen (karolien.vlayen@ucll.be(link sends e-mail)) voor regio Limburg en met Lore Baeyens (lore.baeyens@ucll.be(link sends e-mail)) voor regio Leuven.

Deel deze activiteit: 

Praktische info

25 apr 2017
9:00 uur - 16:00 uur