Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

25 jan

Online webinar voor studiekeuzebegeleiders

Opgelet, deze activiteit is reeds afgelopen.

Op dinsdag 25 januari zullen we tijdens een online webinar ingaan op het oriënteren in de diepte.
We behandelen ook in dit webinar 3 topics. 


Thema 1: Hoe leerlingen voorbereiden op de digitale SID-in? 
De huidige Corona-cijfers en ook de vrees voor de Omikron variant heeft ervoor gezorgd dat er ook in 2022 geen fysieke SID-in zal zijn. We geven enkele tips en suggesties om zoveel mogelijk te halen uit dit online initiatief. 

Thema 2: Welke initiatieven heeft UCLL nog voor een goede oriëntering van de leerlingen? 
Leerlingen hebben ook in Corona-tijden recht op een goede begeleiding naar het hoger onderwijs. Uit de gesprekken met onze huidige studenten, merken we dat contacten met docenten en studenten heel belangrijk zijn. Wist je dat onze docenten graag naar jullie school komen? Wist je dat ook onze ambassadeurs staan te trappelen om met jullie leerlingen in interactie te gaan? We stellen graag de mogelijkheden vanuit onze opleidingen kort aan jullie voor. 

Thema 3: Tips en Trics – Q&A 
Heb je zelf een initiatief uitgewerkt op je school waar je super tevreden over bent in het kader van studiekeuzebegeleiding? Wil je enkele vragen stellen aan collega’s uit andere scholen? Heb je zelf nog concrete vragen voor UCLL? Geef ze hieronder weer bij de inschrijfmodule en dan gaan we er zeker op in tijdens het laatste deel van de sessie. 

Schrijf je in voor het online webinar voor studiekeuzebegeleiders 25/01/2022

Praktische info

25 jan 2022
19:30 uur - 20:30 uur

Contactpersoon

Karolien Vlayen