Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

15 jun - 16 jun

Spektakelfestival

Opgelet, deze activiteit is reeds afgelopen.

Studenten van de bachelor Kleuteronderwijs (Proeftuin op campus Hemelrijk) organiseren in het weekend van 15 juni verschillende festivals voor jonge kinderen. Ontdek de verschillende festivals en schrijf je in voor een magisch spektakel!

1 MYSTERIE VAN DE GOUDEN KROON

In samenwerking met Abdijsite Herkenrode organiseert Tent Vol Talent het magisch kinderfestival: ‘Het Mysterie van de gouden kroon’. Het is een 24-uurs festival voor kinderen (met ouders) tussen 3 en 8 jaar. Dit festival vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni in de kruidentuin van de abdij. Doorheen het festival staan de vroege middeleeuwen centraal. Tal van authentieke workshops in een feeërieke sfeer van dit historisch tijdperk zorgen voor een unieke ervaring.

Website Instagram Facebook

2 Qualitijd 

Qualitijd is een festival voor kinderen en ouders om de band tussen elkaar te versterken. Door tijd voor elkaar te maken in een natuurrijke omgeving, krijg je echte qualitytime met het gezin. Het festival vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni op een vierkantshoeve, middenin een landelijke omgeving in Kuttekoven (Borgloon). Het spel- en leeraanbod wordt afgestemd op deze mooie omgeving.

Website Instagram Facebook

3 (VER)WONDERLAND

(Ver)wonderland, is een kinderfestival gebaseerd op het verhaal van Alice in wonderland. Tijdens deze 24 uur worden kinderen van 3 tot 12 jaar samen met hun ouders ondergedompeld in wonderlijke activiteiten en magische workshops. Dit event gaat door op zaterdag 15 en zondag 16 juni in de Chirodroom van Munsterbilzen ( Appelboomgaardstraat 6a).  Hier beleven jouw kinderen de tijd van hun leven!

WebsiteInstagram Facebook 

Festivals 8 juni

ANDERE TIP: SPELNAMIDDAG toverdorp

Wil je samen met je kinderen meegenomen worden in een wereld vol magie? Ga dan samen met hoofdfiguur Tommy het avontuur aan en help hem de kwaadaardige tovenaar Sadida Ekin verslaan! Durf jij deze magische proeven doorstaan? Aarzel niet om je in te schrijven! Naast deze leuke proeven kan iedereen ook deelnemen aan vrije toverspelen. Een deelname aan Toverdorp (incl. toegang tot recreatiepark Heidestrand) kost slechts 2 euro per persoon. Tommy heeft er alvast zin in! Komen jullie ook?

website instagram facebook

Deel deze activiteit: 

Praktische info

15 jun 2019 - 16 jun 2019
0:00 uur - 0:00 uur