Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

04 mrt

StartMinds - Online inspiratiecafé: inspirerende verhalen van jonge (student-)ondernemers i.s.m. Unizo Vlaams-Brabant

Opgelet, deze activiteit is reeds afgelopen.

Kriebelt het om een onderneming te starten maar heb je nog een klein duwtje in de rug nodig voor de realisatie van je idee? Of ben je al gestart maar wil je graag eens horen hoe anderen het hebben aangepakt? Kruis dan 4 maart aan in je agenda voor ons gratis online Inspiratiecafé!

Wat mag je verwachten?

Drie gedreven & gepassioneerde jonge ondernemers vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten en runnen van een succesvolle onderneming.

 • Hoe maak je van je onderneming een succes? 
 • Hoe tover je je ondernemersidee om tot een lucratieve zaak?
 • Waar moet je zeker rekening mee houden bij het ondernemen?

Tijdens een interactief online panelgesprek doen onze (student)-ondernemers hun ondernemersverhaal. Ze hebben het over hoe vaak zij vielen en weer recht krabbelden en vertrouwen ons de ware do’s & don’ts van het ondernemen toe. Ze getuigen over de impact van de coronacrisis op hun zaak en ondernemersgeest maar bovenal overtuigen ze ons van hun passie voor het ondernemerschap!

Wie verwelkomen we rond onze digitale tafel?

 • Thomas Ruette - www.angelo-fiore.be
  UCLL-student én zaakvoerder van Angelo Fiore. Vrij vertaald doopte deze ondernemer met Italiaanse roots zijn zaak  “Engelbloem”. Thomas ontwikkelt plantbare urnen voor het as van overleden huisdieren. Binnen het 100% biologisch afbreekbaar materiaal zit een ingeplante bloembol die uiteindelijk voor nieuw leven zorgt. 
 • Martin Benit - Blend pop-up
  UCLL-student en bedenker van de Blend pop-up opent van 12 tot 27 februari zijn pop-up voor wijnen, kazen en vleeswaren in de Leuvense Bondgenotenlaan (via een STEP-traject). De hongerige bezoeker kan er geheel volgens het concept van Blend volledig zelf zijn mandje ‘blenden’ voor een sfeervolle kaas-en wijnavond op maat.
 • UNIZO-starter van het jaar Vlaams-Brabant 2020
  Onze provinciale Starter van het jaar 2020 wordt op 18 februari bekend gemaakt en toegevoegd aan dit programma.

Programma
19u15 Maak het je thuis gemakkelijk met een hapje & een drankje
19u30 Leer onze inspirerende ondernemers kennen via een gemodereerd panelgesprek
20u15 Stel zélf al je vragen aan onze ondernemers
20u30 Nog vragen en benieuwd naar wat UNIZO voor je kan betekenen? Maak kennis met onze startersadviseur(s) en laat van je horen!  

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.

 

Praktische info

04 mrt 2021
19:30 uur - 21:00 uur
online
België
BE