Overslaan en naar de inhoud gaan

dewarmsteweek2019

U bent hier

Acties 2019

Hogeschool UCLL engageert zich voor verschillende warme projecten, ontdek hieronder waarvoor studenten, docenten en administratief medewerkers van de hogeschool zich inzetten.

Registreer je actie


Hieronder kan je een overzicht zien van alle Warme Projecten die de school organisseert voor de Warmste Week 2019.

De Warmste Quiz @ Gasthuisberg

Goed doel: Congodorpen VZW
Georganiseerd door: Medewerkers en studenten campus Gasthuisberg

WAT Op donderdag 19 december, tijdens de "warmste" week van het jaar, quizzen we in campus Gasthuisberg voor Congodorpen. Als Moving Minds én als campus met opleidingen in de gezondheidszorg kunnen we ons helemaal vinden in hun visie: "In groep kan je meer. Iedereen doet het werk waarin hij goed is. Ook op het Congolese platteland dromen kinderen en jongeren van een betere toekomst. Wij ondersteunen en stimuleren de lokale samenwerking, het technisch onderwijs en de gezondheidszorg." VOOR WIE Alle studenten, medewerkers, familie, vrienden, kennissen van campus Gasthuisberg en ver daarbuiten. Kortom, iedereen is welkom!
Meer info

  • Wat? De Warmste Quiz @ Gasthuisberg
  • Wanneer? 19-12-2019
  • Waar? Cafetaria campus Gasthuisberg

De Warmste Week nodigt je uit in het ziekenhuis van de toekomst!

Goed doel: Duchenne Parent project Belgium
Georganiseerd door: Florian Barbier, Henri Geysels, David Kabamba, Koen Kusters: Studenten KMO en Ondernemen

Wij, studenten aan de UCLL, organiseren in samenwerking met Health House een exclusieve rondleiding in Health House. Onze opbrengsten gaan rechtstreeks naar het goed doel Duchenne Parent Project in kader van De Warsmte Week van Studio Brussel. Tijdens deze rondleiding maak je kennis met de technologie van de toekomst, voornamelijk deze in de gezondheidszorg! Deze rondleiding staat bol van technologische snufjes om maar een tipje van de sluier te lichten. Na de rondleiding is er nog een mogelijkheid tot een lekker drankje, hapje en een gezellige babbel! Heb jij altijd al eens willen weten hoe de technologie van de toekomst er uit zal zien of wil jij graag een goed doel steunen? Kom dan zeker naar onze rondleiding!!
Meer info

  • Wat? De Warmste Week nodigt je uit in het ziekenhuis van de toekomst!
  • Wanneer? 08-12-2019
  • Waar? Health House, Gaston Geenslaan 11/B4, 3001 Leuven

Bakken For Life

Goed doel: Stichting Tegen Kanker
Georganiseerd door: Studente Lager Onderwijs en studente Orthopedagogie

2 studentes aan de UCLL die hun krachten bundelen met twee vrienden om Bakken For Life te organiseren. We bakken wafels, brownies en cakejes en verkopen deze voor het goede doel! (loopt van 28 oktober tot 30 november) Geïnteresseerd in lekkere gebakjes? Stuur een berichtje naar Floor Jammaers!

  • Wat? Bakken For Life
  • Wanneer? 28-10-2019
  • Waar? Ontspanningsruimte Campus Oude Luikerbaan