Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatie sprekers Ondernemers voor de klas

U bent hier

Lokaal

Spreker sessie 1: 9u – 10u30

Spreker sessie 2: 11u – 12u30

C001

Annelies Van Hoecke

The Walt Disney Company Benelux

The Walt Disney Company (TWDC), genoteerd aan de beurs in New York, is een van de grootse mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Hoofddorp).

Patrick Palet

Krinkels

De 'K' van landschapsaannemer Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficiëntie en betrokkenheid midden-in-het-landschap. En dat mag u gerust letterlijk nemen. 500 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze leefomgeving.

C002

Pieter Jelle De Brue

Statik

Organisaties begeleiden in hun digitale transformatie is onze passie!

Statik helpt je een stap verder in je digitale evolutie. Daarvoor hebben we alle expertise in huis: van strategie en analyse, over ontwikkeling en implementatie tot optimalisatie. Statik is jouw digitale one-stop-shop.

Sven Nys

Creonis

Uw efficiëntie is ons doel

Tot nu toe profiteerden enkel grote bedrijven van de voordelen van een MES (Manufacturing Execution System): op elk moment inzicht hebben op de productieprocessen op de werkvloer.

Dankzij CSD v4, de all-in MES oplossing van Creonis, is het beheer, de registratie en de opvolging van die productieprocessen nu ook beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven.

CSD, een flexibele en betaalbare MES-oplossing, full option.

C003

Bernard Lefèvre

Omexco / CCN consulting

“waarom (niet) ondernemen?” bespreken aan de hand van praktijkvoorbeelden en verhalen.

Karel Joos

Interel

Karel Joos (1969) is partner bij de internationale lobbyen communicatiegroep Interel en gaf beleidsadvies aan bedrijven, overheden en politici. In 2010 werd zijn novelle Zarre en zichzelf bekroond met de Capgemini Bedrijfsliteratuurprijs. In 2014 verscheen zijn romandebuut Onder druk over een man die verloren loopt tussen passie en ambitie.

 

 

C004

Luc Heremans

Agfa Gevaert

The Agfa-Gevaert Group develops, produces and distributes an extensive range of analog and digital imaging systems and IT solutions, mainly for the printing industry and the healthcare sector, as well as for specific industrial applications.

Stijn Vanhandsaeme

Nestor cbva

NESTOR is een coöperatieve organisatie die mensen verenigt om samen te werken. Samen werken voor organisaties met een maatschappelijke meerwaarde.

C005

Suyin Aerts

X-treme

X-Treme Creations is al sinds 1994 uw aanspreekpartner voor het ontwerpen, produceren en uitvoeren van visueel marketingmateriaal, en dat voor uiteenlopende projecten. Wij assisteren bij branding, zorgen voor de perfecte aankleding van uw event en omkaderen uw productlancering. Met daarbij speciale aandacht voor duurzaam ondernemen en milieu.

Edgard Stultjens

AT&T

AT&T Inc. is een Amerikaans telecommunicatieconcern. Het is de grootste provider en wholesale carrier op de markt van lokale, lange-afstands- en mobiele telefoondiensten in de Verenigde Staten. Sinds juni 2008 is het hoofdkantoor van het bedrijf in Dallas, Texas.

C016

Nele Smets

Tweeperenboom cvba

Tweeperenboom is een coöperatieve organisatie van diverse experten, gespecialiseerd in transitie- en doorbraaktrajecten vanuit diverse invalshoeken.

Tweeperenboom begeleidt organisaties en mensen om te groeien en te versnellen en op deze manier wendbaar te zijn in een steeds sneller veranderende wereld.

Kurt Leuridan

TOKAI OPTECS N.V.

Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture, is verdeler en fabrikant van hoogwaardige brillenglazen. Tokai combineert een ruime vakkennis en uitmuntende service met toonaangevende, ultramoderne Japanse technologie.

C103

Stijn Preuveneers

M-eye

Hi! Wij zijn M-Eye: een advies- en onderzoeksbureau uit het Leuvense, België. Wij helpen bedrijven hun klantrelaties versterken door een reeks innovatieve onderzoeksmethoden en oplossingen.
Als onderzoekers zijn we natuurlijk niet voor niets met data bezig. Wij baseren ons actiegericht advies graag op feiten en de juiste cijfers, daarop kan je vertrouwen. We zullen je er echter niet mee vervelen.

Koen De Moortel

Upstream/ dlight/proventas

Koen De Moortel van Proventas combineert jarenlange praktijkervaring in de professionalisering van verkoop met academische inzichten uit de sociologie, sales en marketing.