Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

De Senior Cera Award 2016 gaat naar Bart Jacobs

dinsdag 04 oktober

Op het event ‘De helderste sterren schijnen voor anderen’ werd Bart Jacobs gehuldigd als winnaar van de Senior Cera Award 2016 , een erkenning voor de  maatschappelijke uitdagingen die Bart in zijn loopbaan aangaat.

Bart Jacobs, industrieel ingenieur elektronica (1996), werkt al zijn hele loopbaan rond technologie voor de brede zorgsector. Vanaf zijn eerste job ervaarde Bart dat een succesvol product start en eindigt bij het betrekken van de eindgebruiker.  In 2011 besliste Bart om zijn ervaringen in de privé-sector te delen met de professionals van de toekomst,  en startte hij als docent-onderzoeker binnen de groep Management&Technologie op hogeschool UCLL.

Bart werd genomineerd om zijn grote gedrevenheid om technologiestudenten kansen te geven multidisciplinair samen te werken aan uitdagingen in de zorg, zijn persoonlijk engagement in het project ‘Techniek in de zorg’, en zijn inzet voor het thema technologie in de social profit sector. Zijn rustige maar volhardende aanpak heeft een grote impact op zijn collega's, studenten en zijn hele omgeving.

Meer info
Website CERA Awards