Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Studententeam UCLL M&T is laureaat met hun MENOS project

dinsdag 04 oktober

Op het evenement “The brightest stars are those who shine for the benefit of others” werden zaterdag 1 oktober de jaarlijkse Cera Awards uitgereikt aan technische studenten die een project deden voor een social profit organisatie. De jury was dit jaar bijzonder verheugd over de hoge kwaliteit van de projecten en de zeer sterke sociale competenties van de laureaten.

Piet Franck, Joris Gielen en Wim Van Laer, Elektronica en Electromechanica – UCLL,  maakten de badkamer van woonzorgcentrum Mandana uit Genk toegankelijker voor de bewoners, en realiseerden een geautomatiseerd domoticasysteem. Bovendien coördineerden ze alle werken. Het eindresultaat is prachtig. De jury was ook onder de indruk van hun professionaliteit, engagement en betrokkenheid met de doelgroep.

Meer info
Automatisatie van een badruimte voor mensen met dementie
Website CERA Awards