Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

UCLL in Benin

dinsdag 31 januari

Op stage in Benin
Thibault Gerardyn, student van de banaba Noord-Zuid, loop nog tot eind april stage in Benin voor de Collibri Foundation (Colruyt). Hij werkt er aan een project rond duurzame landbouw. Je leest zijn bijzondere belevenissen in zijn blog.

Sinds 2014 werken de banaba Noord-Zuid en de Collibri Foundation samen in de rijstvelden van Benin. Onze studenten creëren er kansen voor 30 jongeren uit arme boerenfamilies en stimuleren hen om zelf een onderneming te starten. 

Meer weten?
Bekijk dan zeker onderstaande sfeerreportages met UCLL-projectcoördinator Sofie Van Pelt. Zij begeleidde in november 2016 Jan Robberecht, ambassadeur van de Collibri Foundation, tijdens zijn inleefreis in Benin.

En er komt nog!
Eind februari begeleidt Sofie Van Pelt met een delegatie uit Burundi en België drie Collibri-projecten in Colombia. Lees meer hierover.