Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Studenten Sociaal Werk bevragen cliënten van CAW Oost-Brabant

dinsdag 14 maart

In het kader van het opleidingsonderdeel Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek bevragen de studenten van de bacheloropleiding Sociaal Werk Heverlee van de hogeschool UCLL tijdens de maanden maart – april 2017 cliënten van het Centrum Algemeen Welzijnswerk – CAW Oost Brabant

Het is de bedoeling van het CAW, en tevens een opdracht van de overheid, om de tevredenheid van cliënten, medewerkers en partners te bevragen om zo de werking en het aanbod waar nodig bij te sturen.  Daarom werd er door de 11 Vlaamse CAW’s een gezamenlijk instrument ontworpen om op die manier ook vergelijkbaar materiaal te verzamelen.

Studenten doen met deze praktijkopdracht een concrete en real-life interviewervaring op in het kader van de leerdoelstelling “onderzoekend vermogen”. 
In het verleden werkten de UCLL studenten en docenten reeds mee aan onderzoekingen in opdracht van de Provincie Vlaams Brabant, 31 OCMW’s in Vlaams-Brabant, Leuven Klimaat Neutraal 2013 van de Stad Leuven , Civitaz UCLL, vzw Welzijnszorg, en het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning EXPOO. 

Voor meer informatie kan je terecht bij:
Peter Raymaekers (peter.raymaekers@ucll.be) en Bram Roosens (bram.roosens@ucll.be), docenten UCLL
Gie Kiesekoms (gie.kiesekoms@cawoostbrabant.be) en Frederik Van der Gucht (frederik.vandergucht@cawoostbrabant.be), stafmedewerkers CAW Oost-Brabant