Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Nationaal gelauwerd UCLL-studentenbedrijfje "Little Roots Apparel" maakt prijzencollectie compleet met Rotary-overwinning

vrijdag 19 mei

Ter aanmoediging van studentenondernemerschap  organiseert ook Rotary Leuven een jaarlijkse wedstrijd tussen "Small Business Projects", kortweg SBP's, projectmatige opstartbedrijfjes van studenten. Rotary's SBP-prijsuitreiking is traditioneel de laatste van het academiejaar. Vorige week werden de voorrondes gehouden.  Hieruit werden 4 finalisten geselecteerd, die deze week uiteindelijk ook elk met een prijs zijn bekroond:

  • SBP "Illumos": prijs voor meest duurzame project
  • SBP "Li’coeur": prijs voor beste SBP-concept
  • SBP "Quiche&chill": prijs voor grootste projectleercurve
  • SBP "Little Roots Apparel": prijs voor grootste scale up potentieel & overall winnaar

Rotary Leuven verdeelde in totaal 1.250,- € en met dit geld mogen de groepen een teambuildingactiviteit naar keuze doen. Een heel geslaagde wedstrijd en nog maar eens een bewijs dat de ondernemende studenten van campus Proximus heel wat in hun mars hebben - moving minds indeed!
 
Verneem meer over de UCLL-SBP’s op facebookpagina ondernemen@ucll.