Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Minister Vandeurzen aanwezig tijdens de officiële lancering van het THE-project

donderdag 08 juni

itech_the-poster.png“EEN SCHOT IN DE ROOS!”
Dit was een uitspraak van minister Vandeurzen tijdens de officiële lancering van het Euregio Maas Rijn project “Technology in Healthcare Education”.   Minister Vandeurzen gaf verder aan dat hogescholen er in slagen relevante en implementeerbare oplossingen voor de zorg te ontwikkelen.  Hij waardeert het dat UCLL de samenwerking met de secundaire scholen in dit project omarmt.  UCLL heeft volgens hem een frisse dynamiek die leidt naar ‘dingen die ertoe doen’, naar innovaties voor een betaalbare zorg.

Het project Technology in Healthcare Education is een multidisciplinair samenwerkingsproject met werkveld, secundair onderwijs, kennisinstellingen uit de Euregio en studenten en medewerkers van alle groepen van UCLL.  UCLL investeerde in de multidisciplinaire samenwerking via defiscaliseringsmiddelen ten bedrage van 75.000,- euro.  Deze investering brengt meer dan 500.000,- euro op voor UCLL voor de uitvoering van het project gedurende de 3 komende jaren. Bovendien draagt dit project bij tot de realisatie van de strategische doelen van UCLL.

Projectleider : Bart Jacobs

Meer info

Lees meer op: http://www.technology-in-healthcare-education.eu/

Foto's

Foto’s van de lancering van het project zijn te bekijken op: https://www.flickr.com/photos/ucleuvenlimburg/albums/72157682730518210