Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Nieuwe combi-projecten bundelen studententalenten Toegepaste Informatica en Financie- & Verzekeringswezen.

In de media
woensdag 06 september

Opleidingshoofden Leentje Verfaillie (TI) en Els Goethals (FV) onthulden vandaag  op campus Proximus Heverlee de innovatieve projectopties voor de UCLL-studenten van hun  opleidingen. Vanaf academiejaar 2017-2018 kunnen laatstejaars hun competenties samenbrengen in gemeenschappelijke projecten en eindejaarsstages rond digitalisering in de financiële sector.

Met deze bijkomende samenwerking tussen de twee opleidingen verzet UCLL nog maar eens de bakens in de digitaliseringstrend die dagblad De Tijd deze week nog analyseerde in dossier  "Grootbanken voeren strijd om laatstejaarsstudenten". Daaruit blijkt eens te meer hoe UCLL's opleidingoverschrijdende aanpak steeds beter aansluit met de vereisten van de bank-en verzekeringssector in volle digitale evolutie.