Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Lerarenopleiding start met multicampusonderwijs

vrijdag 08 september

Voorbeeldles multicampusonderwijs

 

Jan Van Herck aan het woord

Als lector niet-confessionele zedenleer vind ik dit een goed idee. Het is een nieuwe manier van les geven. Zowat één derde van de lessen worden gestreamd zodat de studenten in Leuven en Limburg met elkaar in dialoog kunnen gaan.  Daarnaast blijven de lessen waar we met de groep in de klas werken ook bestaan. Tot slot is er ook veel lesmateriaal dat we via blended learning aanbieden. Studenten kunnen teksten lezen of op voorhand  documentaires bekijken via het e-leerplatform.

Dit brengt de studenten van de levensbeschouwelijke vakken dichter bij elkaar. Fijn om zo tot een dialoog te komen.

Binaz Altin - student Lerarenopleiding

2 EXTRA ONDERWIJSVAKKEN IN DIEPENBEEK

Islamitische godsdienst en niet-confessionele zedenleer kon men eerder al in Heverlee volgen. Dankzij de technologie van multicampusonderwijs kunnen studenten deze twee onderwijsvakken nu ook in Diepenbeek volgen.  Beide vakken kunnen eveneens gecombineerd worden met een tiental andere vakken. Alleen  maar voordelen dus!