Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

PopSpot @ Stadsfabriek Aarschot

donderdag 01 februari

Hogeschool UCLL zet samen met de stad Aarschot een pop-up project op poten: PopSpot.

Met dit project willen Hogeschool UCLL, de stad Aarschot en de secundaire scholen in Aarschot het ondernemerschap bij jongeren stimuleren. Van 20 februari tot 17 maart zullen een 80-tal Aarschotse leerlingen een eigen store, shop of square open houden in de stadsfabriek.
 
UCLL wil graag in die weken haar kennis en kunde delen via de PopSpot Academy. PopSpot Academy bundelt 5 inspirerende ondermerssessies voor de (Aarschotse) middenstand en handelaars. Deze Academy is gratis dankzij de steun van de Provincie Vlaams-Brabant! Iedereen die geïnteresseerd is (student, docent, handelaar, werknemers, ...) is welkom.

Meer info