Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Reflect to Act

woensdag 21 februari

UC Leuven-Limburg (UCLL) Lerarenopleiding en UNICEF België ondertekenden in januari 2018 een ‘Memorandum van Overeenstemming’ voor de komende vijf jaar. Daarmee engageren ze zich om samen te werken rond onderwijs-, onderzoeks- en dienstverlenende activiteiten die beide organisaties aanbelangen en die ten goede komen aan de onderwijs-, onderzoeks- en dienstverlenende doelstellingen van beide partijen.

Een voorbeeld van samenwerking is ‘Reflect to Act’, een pakket voor lerarenopleiders om met studenten stil te staan bij thema’s zoals identiteit, stereotypen, participatie en privileges. Op 23 en 30 april geven Anneleen Van Kelecom (UNICEF België) en Liesbeth Spanjers (UCLL) een navorming waarin ze lerarenopleiders en leraren lager onderwijs doen reflecteren over deze thema’s binnen het kader van kinderrechten en waarin ze heel wat materiaal aanreiken voor de eigen klaspraktijk.

Meer info en inschrijven: https://events.ucll.be/content/reflect-act