Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Medewerkers, studenten en werkveld sociaal werk vieren samen World Social Work Day

dinsdag 19 maart

De studenten, medewerkers en het werkveld van de opleidingen Sociaal Werk van (UCLL en CVO Heverlee), KU Leuven en de stad Leuven  vierden op 19 maart samen World Social Work Day in De Stelplaats.

In de voormiddag gingen de studenten van het eerste jaar op pad om een 50-tal sociale organisaties te bedanken voor hun waardevol werk. We vieren die dag de bijdrage die sociaal werkers leveren aan de grote actuele maatschappelijke uitdagingen. Dit jaar kozen we voor duurzaamheid. We presenteren een aantal Leuvense initiatieven die uitdrukkelijk inzetten op duurzaamheid: de Maakbar, Velo, vzw Meer=minder.

Bekijk de volledige fotoreportage van het event.