Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Met Hogeschool UCLL over de grenzen van het kleuteronderwijs

vrijdag 14 juni

Kleuteronderwijzer(es), zorgcoördinator, zorgleerkracht, ondersteuner, CLB’er of pedagogisch medewerker in het kleuteronderwijs? We nemen je graag mee om te ervaren hoe het er over de grenzen heen aan toe gaat.

We nodigen je op 24 en 25 oktober uit naar Nitra in Slovakije om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit Portugal, Nederland, Slovakije en België.
Met het project Samen-Spel zet onze hogeschool in op een warme relatie tussen leerkracht en kind, zelfs als het in de klas wat moeilijker gaat. Inclusie staat voorop, samen met concrete tips & tricks die je in je school kan inzetten.  

Jouw school of jijzelf betaalt de vlucht, wij de accommodatie en de professionalisering. Neem voor meer info contact op met caroline.vancraeyveldt [at] ucll.be

Meer weten over Samen-Spel? Neem een kijkje op https://www.klasse.be/129471/kwaliteitsvolle-relaties-kleuters-kleuterklas/.

Noot: Het UCLL-expertisecentrum Education and Development organiseert diverse schoolreizen voor onderwijsprofessionals. Voor meer informatie contacteer ruth.wouters [at] ucll.be