Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Techniekbeurs in Heverlee

vrijdag 20 december

Studenten van de lerarenopleiding organiseerden op 19 december een techniekbeurs om hun nieuwste creaties te tonen. Ze maakten een zitmeubel over data-generende applicaties, allerlei didactische modellen om eenvoudige elektrische metingen uit te voeren en andere technische snufjes.

Grote belangstelling was er voor het praktijkonderzoek waarbij studenten interdisciplinaire leermiddelen ontwierpen. Ze haalden hun kaas bij andere onderwijsvakken zoals aardrijkskunde en geschiedenis, maar ook bij de muur van Hadrianus en de mijnsite van Beringen. En ze maakten gebruik van de iSTEM-methodologie en interviewden tal van leerlingen in het secundair onderwijs.

Dat belooft als deze studenten binnenkort voor de klas staan om techniek te onderwijzen. #teachersonthemove

Meer foto's