Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Studenten UCLL schenken 3.400 euro aan Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

donderdag 09 juli

Studenten van Management en Technologie hebben via hun ondernemerschapsprojecten gelden bij elkaar hebben verzameld en geven hiervan een deel aan het goede doel. Dit jaar Make-A-Wish.

 

Studenten hebben een eigen bedrijf opgericht en hun producten of diensten verkocht. Normaliter wordt 20% vennootschapsbelasting afgehouden van hun winst, maar dit bedrag gaat integraal naar het goede doel. De studenten kozen in het najaar zelf voor Make-A-Wish als goede doel en waren erg geëngageerd. Ondernemen en tegelijkertijd maatschappelijk relevant zijn, zit in het DNA van onze Moving Minds-studenten van Bedrijfsmanagement en Office Management bij hogeschool UCLL, Campus Proximus in Leuven. Er zijn honderden studenten die hun beste beentje hebben voorgezet. Het was een speciale editie, gegeven de Corona-maatregelen, al bleven studenten er helemaal voor gaan!

De betrokkenen aan het woord:

"Vanuit Make-A-Wish willen we de UCLL studenten Management heel hard bedanken voor hun tomeloze inzet in zeer moeilijke omstandigheden. Dankzij hen kunnen we weer magische wensen realiseren voor onze wenskinderen en hen zo de nodige kracht en energie geven om de strijd tegen hun ziekte te blijven aangaan."  Hilde Vander Stichele, Algemeen coördinator, Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen 

“Ondernemen en tegelijkertijd maatschappelijk relevant zijn, zit in het DNA van onze Moving Minds-studenten van studenten van Bedrijfsmanagement en Office Management bij hogeschool UCLL, Campus Proximus in Leuven. Er zijn honderden studenten die hun beste beentje hebben voorgezet. Het was een speciale editie, gegeven de Corona-maatregelen, al bleven studenten er helemaal voor gaan!” Robrecht Van Goolen, Coördinator StartMinds, hogeschool UCLL

Op 10 februari, bij de start van onze projectweken en lang voor de aanvang van de coronacrisis, maakten onze studenten en collega's kennis met de coördinator van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen.

img_6743.jpg