Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Student Take Off - UCLL Welzijnscampus Hasselt

woensdag 07 oktober
Student Take Off On Tour - UCLL Welzijnscampus Hasselt

Traditiegetrouw staat de eerste woensdag van oktober gelijk aan het verwelkomen van de studenten in Hasselt. De Student Take Off, het openingsfeest bij uitstek, vindt dit jaar in een licht gewijzigde -maar daarom niet minder leuke- vorm plaats.

Coronaproof en kleinschaliger.  Op niet één, maar zes locaties in de stad, waaronder ook onze UCLL Welzijnscampus aan de Oude Luikerbaan. 

De avond wordt opgedeeld in twee blokken met -op onze campus- een optreden om 19 uur van The Radar Station en een optreden om 21.15 uur van Laura Tesoro.  Op deze manier kunnen ook onze studenten de start van het academiejaar, dat er wellicht al anders zal uitzien, toch nog goed inzetten.

Wisten jullie trouwens dat àlle welzijnsopleidingen sinds kort op deze campus in Hasselt zijn samengebracht?  De UCLL Welzijnscampus telt + 1.000 studenten, verdeeld over de  bachelor Orthopedagogie en graduaten Orthopedagogie en Sociaal werk.

www.studenttakeoff.be