Als hogeschool UCLL merken we dat nogal wat leerlingen uit het vijfde jaar secundair naar onze info- en openlesdagen komen. Wij vinden dat alvast prima. Je kan niet té vroeg beginnen om al eens rond te kijken.

UCLL komt sinds jaar en dag graag naar uw school om laatstejaarsleerlingen en hun ouders te informeren via infoavonden, minicolleges, infobeurzen enz. Maar we willen nog een stap verder gaan.

Op  maandag 8 mei of dinsdag 9 mei geven we uw vijfdejaars graag de kans om zich al te oriënteren in het enorme aanbod aan wegen die je in het hoger onderwijs kan kiezen.

We willen graag hun wereld wat verruimen. Via een reeks uitdagingen laten we hen kennismaken met verschillende domeinen, gaande van gezondheid en welzijn over leraarschap tot management. Het programma technologie nemen we op in de Tech & Science day in samenwerking met KU Leuven campus Diepenbeek.

We focussen voor dit event voornamelijk op uw doorstroomrichtingen uit aso, tso, bso en kso, die gericht zijn op professionele bacheloropleidingen of graduaten aan de hogeschool of HBO5 verpleegkunde.

Wij organiseren dit event op Campus  Diepenbeek.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Interesse om deel te nemen bij een volgende editie? Stuur een mailtje naar events@ucll.be