Overslaan en naar de inhoud gaan

Dienstverlening op maat

U bent hier

Dienstverlening op maat QUADRI

UC Leuven-Limburg stelt haar uitgebreide en kwaliteitsvolle expertise in vele domeinen ter beschikking om op opleidings- en consultancyvragen van bedrijven, organisaties en instellingen een passend en performant antwoord te bieden.

Maatwerk nemen we letterlijk.
We analyseren ùw vraag, zoeken de juiste interne expert, al dan niet in combinatie met externe specialisten of in samenwerking met studenten. We leveren een voorstel waarin de inhoud, aanpak en prijs/kwaliteitverhouding bij de beste op de markt behoren. Dit natuurlijk aangepast aan de doelgroep of de vraag en met een scherp ingestelde doelstelling.

qfor-1.pngKwaliteit moet bewaakt worden, dus passen we een vooraf met de opdrachtgever afgesproken evaluatieflow toe. UC Leuven-Limburg Quadri haalde in 2018 als enige hogeschool het Q*For kwaliteitslabel voor maatopleidingen, met een zeer grote tevredenheid bij onze klanten.

Via UC Leuven-Limburg Quadri kan er beroep gedaan worden op KMO-portefeuille, zowel voor opleiding als advies.

Quadri opleidingen op maat

Maatwerkopleidingen kunnen in company, in onze eigen infrastructuur of in externe setting worden georganiseerd.

We zijn ook bij diverse sectorale opleidingsfondsen (FvB, IPV, Co-Valent, ...) als opleider erkend. Samen met u kunnen we de verschillende subsidiemogelijkheden in uw sector verkennen.

U kan voor een brede waaier aan onderwerpen bij ons terecht. Naast de inspiratie die u kan vinden in onze navormingen, bieden wij de mogelijkheid tot een maattraject aan voor de volgende onderwerpen:

Leraren

Gezondheid en welzijn

Management en Technologie

 

Contactpersoon:


 

 

Stafmedewerker dienstverlening Stefan Lycops
stefan.lycops@ucll.be