Overslaan en naar de inhoud gaan

Education & ICT

U bent hier

De expertisecel [ed+ict], Education & ICT, is gespecialiseerd in het creëren van online oplossingen op maat van bedrijven, scholen en organisaties. De groep heeft reeds ruime ervaring en expertise opgebouwd in het ontwikkelen van digitale tools voor het realiseren van vakoverschrijdende thema's en specifieke leersituaties. Het uitwerken van adaptieve monitoringsystemen, gamification van nieuwe/bestaande systemen en het geven van advies en training maken deel uit van de dagelijkse activiteiten.
Het team van onderzoekers bestaat uit ervaren lerarenopleiders met bijkomende diploma’s in de volgende domeinen:  Master of Science in E-Learning and Multimedia, Master of Science in Technology Enhanced Learning en Master of Arts in Communication & Media Design.

U kan bij [ed+ict] terecht voor:

  • Onderzoek: Serious gaming, Online leren, Social media en technology enhanced learning.
  • Consultancy: Advies betreffende online webapplicaties, online leeromgevingen, connectivisme, usability en user-centered design.
  • Ontwikkeling: Webapplicaties met extra aandacht voor user-centered design. Online leeromgevingen, begeleidingstool naar schoolrijpheid en oriëntering na het secundair onderwijs.
  • Training: Opleidingen voor bedrijven, scholen en organisaties. Dit voor de domeinen ICT, digitale didactiek, sociale media, gebruik van online applicaties, …

 

Contactpersoon:
Valère Awouters

edict [at] ucll.be
+32 11 180 910