Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanuit iTech wordt ook dienstverlening aangeboden aan het werkveld tegen competitieve tarieven: zit u met een probleem of hebt u te weinig mankracht, wilt u een leuk product maken maar ontbreekt het u aan enkele competenties om dit product te laten excelleren, of wilt u gewoon advies dan kan u beroep doen op de mensen van iTech.

Dienstverlening betreft hierbij het geven van advies, uitwerken van een proof of concept of meewerken in onderaanneming in projecten.

Vanuit de verschillende competenties  aanwezig binnen iTech kunnen we u ondersteunen op 3 verschillende manieren:

Optie 1 Optie 2 Optie 3
Uitvoering door lectoren Uitvoering door teams van lectoren en studenten Uitvoering door studenten
Resultaatverbintenis en kwaliteitsborging Kwaliteitsborging Kwaliteistborging ten gevolge van supervisie door lectoren, geen resultatenverbintenis
Korte termijnen, meest flexibel qua planning Enkel in bepaalde periodes

Enkel in bepaalde periodes

 

Uiteraard is het inzetten van studenten goedkoper dan lectoren, al garanderen we ook hier nog steeds supervisie door lectoren. Bij Traject 2 is het afhankelijk van het aantal lectoren binnen het team en de complexiteit van de opdracht of een resultaatsverbintenis kan gegarandeerd worden.

Voor elk van de trajecten geldt dat het voldoende op voorhand moet aangevraagd worden (momenteel minstens 1/2 jaar) om dit in te passen in de planning van lectoren en studenten. Als er studenten bij betrokken zijn is uiteraard de uitvoeringsperiode niet willekeurig te kiezen aangezien dit ingepast moet worden in hun curriculum.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de teamleider van iTech.