Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitdagend Onderwijs

U bent hier

UC Leuven – Limburg creëert onder de focuslijn uitdagend onderwijs digitale en fysieke leeromgevingen waarin lerende van alle leeftijden en niveaus samen de toekomstige maatschappij vormgeven. Via een creatief en kritisch denkproces wil UC Leuven - Limburg samen met de betrokken gemeenschap de leefbaarheid in deze wereld verbeteren. Vanuit hun talenten begeleidt UC Leuven – Limburg deze lerende in de ontwikkeling van een persoonlijk portfolio als voorbereiding op de jobs van de toekomst.

Focuslijnproject

Volgend  focuslijnproject 'Uitdagend onderwijs 2016-2017' is gelanceerd:

In dit project willen we te weten komen hoe gedifferentieerde leeromgevingen @UCLL eruit kunnen zien. Hierbij zal zowel gekeken worden naar het opzetten van krachtige gedifferentieerde leeromgevingen voor de student als naar gedifferentieerde toetsvormen/assessments en dit voor diverse type skills (soft skills, specifieke vakinhouden, vakoverschrijdende vaardigheden o.a. 21-eeuwse vaardigheden) en dit altijd vertrekkend vanuit de visie van UCLL en de eigen groep.
 

Contact

Heeft u meer informatie nodig of een vraag i.v.m. de focuslijn "Uitdagend onderwijs, of een focuslijnproject? Neem dan contact op met greet.decin [at] ucll.be.