Overslaan en naar de inhoud gaan

UCLL organiseert navormingen om onderwijsexpertise te delen met leraren, schoolteams, directies en andere professionals. We hechten belang aan een nauwe band tussen onderzoek en onderwijspraktijk en spelen in op actuele thema's waar professionals en teams nood aan hebben. Centraal in deze werking is een creatieve insteek die zowel resulteert in kortlopende praktische navormingen als in duurzame expertisetrajecten met regionale partners. 

Individugerichte navormingen

Versterk uw eigen expertise op verschillende vlakken.

Teamgerichte navormingen

We bieden een boeiende en leerrijke invulling voor een studiedag of een team binnen een school.

Trajecten op maat

U kan beroep doen op onze expertise om samen een duurzaam antwoord te zoeken op een nieuwe uitdaging voor uw organisatie.

In een snel veranderende wereld is levenslang leren een must. Scholen en organisaties doen beroep op hun eigen leervermogen om hun eigen beleid vorm te geven. Nieuwe uitdagingen zijn boeiend, maar vragen om een vakkundige en doordachte aanpak.

Bij de aanpak van nieuwe uitdagingen kan een externe expert die samenwerkt met uw team een stimulans zijn voor het interne leerproces. Wij kunnen samen op zoek gaan naar een passend antwoord op de eigen leervragen van uw school of organisatie.

Neem contact op met karolien.vlayen@ucll.be.

Bekijk het aanbod van navorming voor leraren