Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanbod voor scholen

U bent hier

Navormingen voor 
directies en middenkader

 

Als directeur of als medewerker uit het middenkader speel je een onvervangbare rol om het hele schoolteam in beweging te brengen. Tijdens onze navormingen krijg je tijd en ruimte om je eigen leiderschap te versterken en om door anderen geïnspireerd te worden.

 

 “Mensen verbinden en versterken, inspireren en motiveren, bevestigen en uitdagen bij hun professionele en persoonlijke bloei en groei is mijn passie."
MARLEEN BORZÉE 
Pedagoog lerarenopleiding UCLL

 

RESIDENTIËLE DRIEDAAGSE SEMINARIES AAN ZEE VOOR DIRECTIES EN BELEIDSONDERSTEUNERS

Locatie: Hotel Aazaert te Blankenberge

Mooie mix van krachtige kaders, inspirerende inzichten, zinvolle zelfreflectie, energieke ervaringsuitwisseling, speelse spiegeling, dynamische doemomenten, zalige zee, versterkende veerkracht en toffe thema’s.

 

MIDDENKADER ALS KRACHTIGE COACH! PRAKTISCHE INZICHTEN EN TOOLS OM JE TEAM (EN JEZELF) TE VERSTERKEN

Vier dagen intense training ‘coach de coach’ in een kleine veilige groep. Heldere kaders voor inzicht in eigenaardigheden van anderen en van jezelf. Oefening van praktische coachingvaardigheden voor kleine en grote zorg. Interventiemethodieken en tools voor breinsterke dynamische coaching. Intervisie van werkvragen uit eigen schoolcontext.

 

Schoolreizen

We nemen je mee op schoolreis naar boeiende onderwijsplekken. Zo bezochten we afgelopen jaar onder meer de secundaire school Niekée in Roermond. In deze school krijgen leerlingen geen les en zijn er geen vakken, geen jaarklassen en geen cijfers. Welk perspectief op onderwijs en leren bieden deze plekken? Hoe dagen ze ons uit voor de eigen onderwijspraktijk?