Overslaan en naar de inhoud gaan

Teacher's on the move - leraars bewegen

Leraren spelen een sleutelrol in de ontwikkeling van het innovatie- of verandervermogen van het onderwijs. De eigen lespraktijk en het veranderende onderwijslandschap brengen voortdurend nieuwe uitdagingen. Met leraren uit het werkveld willen we daarom samen goed onderwijs ontwikkelen. Onze navormingen spelen in op nieuwe thema’s en brengen heel wat leraars en lerarenteams in beweging

 

Make a difference

Als leraar kan je het verschil maken voor het leven van je leerlingen. Onze navormingen willen jou in je professionele ontwikkeling ondersteunen, zodat het leren en de ontwikkeling van je leerlingen nog krachtiger kunnen worden.

“Ik heb geleerd dat ik de leerlingen nog meer zelf kan laten ontdekken tijdens mijn lessen.”
LERAAR LAGER ONDERWIJS, DEELNEMER LEREND NETWERK MIND THE GAP

 

Open your mind

Leraar zijn is meer dan een beroep; het is een identiteit. Leraars zijn authentiek, inspirerend en innovatief. Onze navormingen stimuleren de eigen stijl en het persoonlijk engagement van leraren.

“Het is belangrijk dat ik zelf vol overtuiging voor de klas kan staan.”
LERAAR SO, DEELNEMER NAVORMING MINDSET EN EVALUATIE

 

Value knowledge

Via onze navormingen verbreed je je kennisbasis zowel op (vak)inhoudelijk als pedagogisch-didactisch vlak. Je onderzoekende houding wordt aangewakkerd om op een systematische manier je onderwijspraktijk te versterken. We presenteren nieuwe inzichten uit praktijkgericht onderzoek en vanuit een sterke onderwijservaring.

“Tijdens de navorming heb ik veel praktische voorbeelden gezien en veel nieuwe ideeën voor mijn lespraktijk opgedaan.”
LERAAR CHEMIE

 

Enjoy teamwork

Leraars werken samen met anderen om zich steeds verder te professionaliseren. Samen met leraars van verschillende schoolteams ontwikkelen we krachtig onderwijs.

“Ik zoek graag samen met collega’s hoe ik mijn klaspraktijk kan versterken.”
LERAAR KO