Overslaan en naar de inhoud gaan

Moving Minds DNA

Moving Minds zijn inspirerende, innovatieve en ondernemende professionals die vanuit een authentieke persoonlijkheid en een brede, geëngageerde kijk op de wereld en het eigen beroep bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. 

Het profiel moet worden opgevat als een integratie van deze vier domeinen. Slechts in de verbinding tussen de verschillende aspecten zal het echte profiel tot uiting komen.

 

Meet the moving Minds

Moving Minds is de filosofie van UCLL. De hogeschool wil mensen motiveren en ideeën in beweging brengen. Dat doe je niet enkel in de les. Aan de hand van een heel gamma projecten kijken de studenten over hun grenzen heen, ze creëren een open geest voor de toekomst, en proberen samen met hun docenten vastgeroeste kaders open te breken.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten om grenzen te verleggen binnen en buiten de hogeschool. Om optimaal resultaten te kunnen boeken werken we daarvoor liefst in projecten, waarvan de resultaten nadien geïntegreerd worden in de hogeschool en/of daarbuiten. Het zijn stuk voor stuk unieke projecten die alle betrokkenen van UC Leuven-Limburg en daarbuiten in beweging brengen.

Er bestaat geen standaardrecept voor deze projecten, wel zijn er een aantal sprekende voorbeelden die meteen duidelijk maken dat er bruis zit in UC Leuven-Limburg.