Overslaan en naar de inhoud gaan

moving_talent_day_met_datum_links.png

campus_0.jpg

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus in ons land, adviseert de Belgische overheid om evenementen met meer dan duizend bezoekers over heel het land te schrappen.  Als hogeschool nemen wij onze verantwoordelijkheid mee op en willen wij meehelpen de verspreiding van het virus zo goed mogelijk tegen te gaan. Daarom neemt onze Hogeschool UCLL hiervoor strengere maatregelen.

De Moving Talent Day zal niet doorgaan op 19 maart. Momenteel bekijken we of dit event naar een latere datum verplaatst kan worden. We houden u daarvan zeker op de hoogte.

We verwijzen u graag nog door naar het officiële persbericht van UCLL.

Wij danken u alvast voor uw begrip.

Naar jaarlijkse gewoonte willen we de studenten van Management en Technologie met jullie in contact brengen. Dit jaar organiseren we op 19 maart 2020  de ‘Moving Talent Day 2020’ waar de jobbeurs uiteraard  nog steeds een onderdeel van is. Onze Moving Minds barsten van het talent en we willen jullie graag de kans geven hen te ontmoeten. 

De plaatsen voor deze editie van de Moving Talent Day zijn volzet. Binnenkort kan je je hier aanmelden indien je interesse zou hebben om er volgend jaar bij te zijn.