Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Bedrijfsmanagement:

Studenten en alumni aan het woord 

 

"Aangezien het me afschrikte om meteen de stap naar de universiteit te zetten, koos ik eerst voor een bacheloropleiding. Financie- en Verzekeringswezen aan de UCLL leek me de perfecte keuze door mijn interesse in de financiële wereld. Van begin tot eind is de opleiding erg praktijkgericht en aan de hand van realistische voorbeelden maken we kennis met ons vakgebied. Na deze opleiding voel ik me klaar om de klant te voorzien van een uitgebreid advies."

Tessa Ramaekers

"Ik zocht een relevante en uitdagende studie met een brede kijk op de bancaire wereld. De richting financiën en verzekeringswezen aan de UCLL leek mij de ideale studie. Ik zit nu in mijn derde jaar FV en ik beklaag mij mijn keuze geen seconde."

Philip Joris

"Ik heb gekozen voor Financie- en Verzekeringswezen omdat het een zeer brede kennis geeft met veel praktijk. De leerstof gaat over zaken waar je later regelmatig mee in contact zal komen, zelfs als je beslist er niet je job van te maken. Bovendien zijn er regelmatig gastsprekers die je uitleg geven over hun sector/bedrijf en de lectoren staan je ook graag te woord met hun praktijkervaring. "

Hanne Hoydonckx

"De afstudeerrichting Financie-en Verzekeringswezen is een zeer interessante richting als je nieuwsgierig bent naar de werking van de financiële sector en de verzekeringswetgeving. In detail komen alle aspecten van financiële en verzekeringsproducten aan bod.

Hiernaast wordt er ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de student zelf, bijvoorbeeld in het opleidingsonderdeel Management skills, waarin de student op zoek gaat naar zijn eigen softskills. Je leert je eigen werkpunten en krachten kennen. Op deze manier kan je het beste uit jezelf halen, een belangrijke troef op de arbeidsmarkt!"

Layda Pere