Overslaan en naar de inhoud gaan

human resources management - campus diepenbeek

Je bent graag met mensen bezig? Je bent een teamspeler? Mensen coachen en inzetten op hun talenten, dat lijkt je wel wat. Want mensen die ingezet worden op hun talenten en zich geapprecieerd voelen, zijn gelukkiger en presteren beter.

Je bent geboeid door de bedrijfswereld? Communicatief en flexibel? Je wil in het hart van een organisatie staan? Je lost met plezier problemen op voor alle medewerkers van de organisatie? Dan heb je alles in huis om een straffe Human Resources Professional te worden.

Als operationeel expert in HR 4.0 kan je meebouwen aan #werkenindetoekomst. Je beheerst vlot HR-processen en ontwikkelt eenieders talenten. Je bent expert in sociale relaties. Je leidt veranderingen in goede banen. Zo word jij een gegeerde werknemer op de arbeidsmarkt. 

Jij bent helemaal klaar om in een context van ondernemerschap en digitalisering, vergroening en vergrijzing, kortom om in een uitdagende arbeidsmarkt aan de slag te gaan. Jij bent een baken in een snel veranderende wereld.

Nieuwe manieren van werken dagen je uit? Jij bent helemaal futureproof!

In de startblokken om met passie mee te bouwen aan #werkenindetoekomst!

Vanaf februari kan je hier terecht voor het vakkenoverzicht. Wil je voordien al meer weten? Neem dan even contact op: miche.broekmans [at] ucll.be.

NIEUW: Stel zelf je talenpakket samen

Je kiest zelf in welke 2 talen je je wil specialiseren uit de 3 vreemde talen in het aanbod.

Aan uitdagingen in bedrijven en organisaties geen gebrek; de toekomst is aan de HR-dienst! Denk aan de verdere ontwikkelingen van nieuwe werkvormen, complexe overlegstructuren, diversiteit op de werkvloer, ... meer dan ooit zal HR op al zijn talenten aangesproken worden om samen met alle stakeholders tot duurzamen en creatieve oplossingen te komen!

Jan Creemers, Human Resources & Organisation Infrabel

vooruitblik programma • academiejaar 2020-2021 

Elke vooruitblik voor academiejaar 2020-2021 is onder voorbehoud van wijzigingen.

fase 1 fase 2 fase 3

 

huidig programma • academiejaar 2019-2020

fase 1 fase 2fase 3

aan de slag

In je job kan je je richten op het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent voor je organisatie. Een echte Talent Manager!

Je kan echter ook als Office Manager of Management Assistant (een knelpuntberoep!) aan de slag.

In elk geval, overal waar een vlotte co-manager nodig is, sta jij op de eerste rij!