Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Organisatie en Management:

studenten aan het woord

 

 

Jan Creemers

jan creemers - health care management getuigenis

Humans Resources Organisation
Infrabel

“Aan uitdagingen in bedrijven en organisaties geen gebrek; de toekomst is aan de HR-dienst! Denk aan de verdere ontwikkelingen van nieuwe werkvormen, complexe overlegstructuren, diversiteit op de werkvloer, … meer dan ooit zal HR op al zijn talenten aangesproken worden om samen met alle stakeholders tot duurzame en creatieve oplossingen te komen!”

ILSE INDESTEGE

Tweedejaarsstudente Human Resource Management

 

Alle aspecten van HR

In dit traject krijg je de kans om van alle aspecten van hr te proeven. Dankzij de verschillende bedrijfsbezoeken maak je kennis met organisaties die zich in deze sector vertoeven en krijg je verschillende tips & tricks mee van professionals die in de hr-wereld tewerkgesteld zijn.

Interactieve opdrachten en stages

Persoonlijk vind ik vooral de wekelijkse gastsprekers een meerwaarde aan de opleiding. Hun sterke getuigenissen motiveren mij steeds meer om voor deze sector te gaan. Aan de hand van stages en interactieve opdrachten biedt hogeschool UCLL je de kans om voldoende praktijkervaring op te bouwen, waardoor je achteraf zelfzeker en met een sterk diploma aan je carrière kan beginnen.