Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociaal werk:

een nieuw programma

In academiejaar 2019 - 2020 heeft de opleiding HR een nieuw programma dat werd ontwikkeld in samenspraak met het HR-werkveld. Het programma draait rond 7 clusters die een 360° beeld geven over de wereld van een HR-professional.


basiskennis hr


Menswetenschappen

  
recht


Onderzoek

  
Arbeid & Economie

Communicatie


Persoonlijke groei

 

 

 

studieprogramma

Bekijk hier het studieprogramma van de drie verschillende opleidingsfases:

opleidingsfase 1

opleidingsfase 2

opleidingsfase 3

 

 Bekijk hier het studieprogramma in meer detail:

studieprogramma in meer detail

De uitdagingen van een HR-professional

De centrale rol die arbeid speelt in ieders leven en in onze samenleving wint continu aan belang.  Het organiseren van arbeid in alle disciplines dient sterk rekening te houden met politieke, economische, maatschappelijke, technische en ecologische vraagstukken.  Thema’s rond arbeid en organisatie krijgen een eigen invulling binnen de profit en de non-profit sector en staan hoog op de agenda.  We leven in een wereld waarin we rekening moeten houden met globalisering en internationale contexten. Een wereld waarin  werk  niet alleen financiële zekerheid biedt maar ook kansen op zelfontplooiing alsook een sociale context waarin mensen graag met elkaar in contact treden. 

We richten ons met het curriculum HR (personeelswerk) op studenten die met bovenstaande uitdagingen aan de slag gaan om evenwichten binnen een individuele- en/of organisatiecontex te vinden.  We geven toekomstige HR-professionals de juiste bagage meegeven. 

Onderstaand filmpje geeft je de leerlijnen weer van het volledige vernieuwde programma HR (personeelswerk) @ campus Sociale School.  

 

 

join us on facebook