Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociaal werk:

een nieuw programma

Sinds academiejaar 2019 - 2020 heeft de opleiding hr een nieuw programma dat werd ontwikkeld in samenspraak met het hr-werkveld. Het programma omvat 7 leerlijnen die een 360° beeld geven op de wereld van een hr-professional:

studieprogramma

Overzicht curriculum

 Bekijk hier het studieprogramma in meer detail:

studieprogramma in meer detail

 

De uitdagingen van een HR-professional

Werk speelt in ieders leven een centrale rol en wint in onze samenleving continu aan belang.  Het organiseren van arbeid in alle disciplines dient sterk rekening te houden met politieke, economische, maatschappelijke, technische en ecologische vraagstukken. 

 Thema’s rond arbeid en organisatie krijgen een eigen invulling binnen de profit en de non-profit sector en staan hoog op de agenda. 

We leven in een wereld waarin we rekening moeten houden met globalisering en internationale contexten. Een wereld waarin  werk  niet alleen financiële zekerheid biedt, maar ook kansen op zelfontplooiing én een sociale context waarin mensen graag met elkaar in contact treden. 

We richten ons met hr (personeelswerk) op studenten die met bovenstaande uitdagingen aan de slag willen gaan om evenwichten binnen een individuele- en/of organisatiecontext te vinden.  Je krijgt als toekomstige hr-professional  alvast de juiste bagage mee!