Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Sociale readaptatiewetenschappen:

Op deze pagina kan je de aankondiging vinden van de activiteiten die we voor jullie organiseren.

Wil je graag je steentje bijdragen in het creatieve en voorbereidende proces van deze activiteiten, kom dan naar onze gemengde alumni/docenten werkgroep! Neem hiervoor contact op met Jan Van Branteghem.

Ten zeerste welkom!

Je hebt toch onze facebookpagina ‘UCLL, SRW, kinderen, jongeren en welzijn’ al geliket? Nee? Zeker doen!

Activiteiten in de kijker:

Afgestudeerd in 2018-2019?

We hebben goed nieuws voor jou: je diploma ligt klaar.

Je kan het bemachtigen op één van volgende drie manieren:

  1. Ofwel kom je op donderdag 19 december van 17.30 tot 19.00 uur naar de berg van onze campus Sociale School. Met een drankje, een hapje, een officieel speechke van onze opleidingsverantwoordelijken en een warm terugzien met hopelijk vele jaargenoten, geven we je diploma mee. Tijdens die avond voorzien we ook kort een stand van zaken ivm ‘alumni en tewerkstelling’ (want ook hier beweegt heel wat) en delen we met jullie de resultaten van ons alumni-onderzoek. Om er bij te zijn, kan je inschrijven door deze link te volgen.
     
  2. Of je komt vanaf 6 januari, tijdens de openingsuren van het onthaal (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8 tot 17.30 uur, vrijdag van 8 tot 16 uur) langs om je diploma op te halen.
     
  3. Of je laat het via post naar jezelf versturen.
    Daarvoor stort je 10 euro op rekeningnummer BE33 7865 4858 0046 met vermelding van naam, afstudeerjaar en opleiding. Het studentensecretariaat zorgt er dan voor dat je diploma aangetekend verstuurd wordt.

Laat ons voor 15 december weten waar je voor kiest via deze link

Hopelijk tot donderdagavond 19 december zodat we wat kunnen bijpraten en elkaar fijne feesten kunnen toewensen.

 

Wil je graag via mail verder op de hoogte gebracht worden over onze alumniwerken, vul je gegevens in en we nodigen je uit voor al onze alumni-events