Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Biotechnologie graduaat:

programma

Het Graduaat Biotechnologie omvat 120SP en kan je volgen in een driejarig avondtraject.

programma in detail

 

6 leerlijnen

 

 

Vrijstellingen

Indien je de vakinhoud volgens jou al eerder in een andere gelijkaardige opleiding (gedeeltelijk) hebt gevolgd, kan je ook navragen of je vrijstellingen kan krijgen.

Mogelijke vrijstellingen bespreek je met de trajectcoach van de opleiding. Voor het graduaat Biotechnologie is dat lut.gielen [at] ucll.be (Lut Gielen).

Kan je starten zonder voorkennis?

Ja! Je hoeft geen opleiding chemie of wetenschappen te hebben afgerond om aan de slag te gaan. Het traject zal uiteraard uitdagender zijn zonder voorkennis, maar met de nodige inzet van jou en de coaching van onze lectoren, ga je van de eerste stappen in wetenschappen naar een volleerd biotechnicus.
 

je graduaatsdiploma op zak?

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in de biotechnologie. Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie te behalen.

 

inschrijven

Er is geen inschrijfdeadline, al zijn de lessen reeds gestart. Indien je je inschrijft rond half oktober, zal je  mogelijk een aantal vakken niet in het geplande jaar van het modeltraject kunnen opnemen. Vraag dit na bij je trajectcoach!

 

Schrijf je hier in!

 

Op de pagina met startinformatie van jouw opleiding vind je zeker meer informatie: www.ucll.be/start!