Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerstvolgend infomoment Marketing- & Communicatiesupport (graduaat):

STUDIETABEL COMMUNICATIESUPPORT

 

 

vrijstellingen

Indien je de vakinhoud volgens jou al eerder in een andere gelijkaardige opleiding (gedeeltelijk) hebt gevolgd, kan je ook navragen of je vrijstellingen kan krijgen.

Mogelijke vrijstellingen bespreek je met de trajectcoach van de opleiding. Voor het graduaat marketing- en communicatiesupport  is dat  els.goethals [at] ucll.be (Els Goethals)

kan je starten zonder voorkennis?

Ja! Je hoeft geen specifieke vooropleiding  te hebben afgerond om aan de slag te gaan. Het traject zal uiteraard uitdagender zijn zonder voorkennis maar met de nodige inzet van jou en de coaching van onze lectoren, ga je van je eerste stappen naar een volleerd accountant.
 

je graduaatsdiploma op zak?

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in eender welk bedrijf. Marketing en communicatie is overal nodig!

Of om bij UCLL via een vervolgtraject een vervolgtraject van 90 studiepunten te behalen, namelijk het diploma Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Marketing.

 

inschrijven

Er is geen inschrijfdeadline, al zijn de lessen reeds gestart. Indien je je inschrijft rond half oktober, zal je  mogelijk een aantal vakken niet in het geplande jaar van het modeltraject kunnen opnemen. Vraag dit na bij je trajectcoach!

 

schrijf je hier in!