Overslaan en naar de inhoud gaan

Niet meer in aanbod 2020-2021

Het graduaat "Marketing" wordt momenteel omgevormd tot graduaat "Marketing- & Communicatiesupport", één van de 4 managementgraduaten die UCLL voor het komende academiejaar 2020-2021 aanbiedt, naast bv. het graduaat "Winkelmanagement" dat er inhoudelijk ook bij aansluit. 
 
Naast deze graduaatsopleidingen omvat het UCLL-aanbod ook de verwante avondopleiding  "Bedrijfmanagement - afstudeerrichting Marketing", een professionele bacheloropleiding die het komende academiejaar 2020-2021 voor het eerst ingericht wordt.

Onderstaande inhoud over het graduaat "Marketing" wordt nog ter referentie getoond voor studenten die dit graduaat nu aan het volgen zijn in het huidige academiejaar 2019-2020.

getuigenissen

“De keuze om een avondopleiding Marketing te volgen heb ik voornamelijk gemaakt uit persoonlijke interesse, maar heel snel merkte ik het effect hiervan op in mijn professioneel leven.
Terwijl ik in mijn eerste jaar zat ben ik intern doorgeschoven naar een marketingfunctie, en op het einde van mijn eerste schooljaar ben ik van job veranderd om nog verder te kunnen gaan met marketing. Nu kom ik wekelijks in contact met begrippen die ik ook in de lessen zie, wat een extra motivatie meebrengt om verder te gaan in de opleiding. Het is niet eenvoudig om twee avonden per week op te offeren, maar de relevantie van de lessen en de praktijkgerichte leerstof maakt dit zeker de moeite waard. Daarnaast zijn we met een leuke groep gelijkgezinde studenten die er allemaal voor willen gaan.
Ik denk momenteel al na om na mijn 3-jarige opleiding een nieuwe avondopleiding in Psychologie te beginnen.”

Jelle Van Medegael
2de jaar graduaat Marketing en Customer Succes Manager bij ACTITO

“Ik had al meer dan twintig jaar ervaring in de sales-sector toen ik me als kersverse veertiger inschreef voor een graduaatsopleiding Marketing bij Mobyus. Nu 7 jaar later werk ik bij D’Ieteren, een van de bekendste autodealers in België.
Ik deelde de schoolbanken met een toffe groep klasgenoten, elk met een andere achtergrond. De diversiteit en de energie in de groep gaven me elke les weer de energie om door te zetten. Onze docenten waren meer sparringpartners. We mochten altijd in discussie gaan met hen over hun vak. Die debatten waren extreem leerrijk. De lessen zijn to the point en je krijgt héél veel mogelijkheden om de theorie toe te passen in praktijkoefeningen en projecten.”

Brigitte Goossens
Oud-studente marketing en Fleet Sales Manager bij D’Ieteren