Overslaan en naar de inhoud gaan

Programmeren (in avondonderwijs)
Graduaat

U bent hier

Eerstvolgend infomoment programmeren graduaat in avondonderwijs:

Je vind hier het studieprogramma van de opleiding programmeren inavondonderwijs . Deze opleiding wordt ook aangeboden in   dagonderwijs  en in afstandsonderwijs.  

 

Student Programmeur - graduaat programmeren

 In deze opleiding transformeer je jezelf in een hands-on programmeur die onmiddellijk inzetbaar is in de steeds innoverende IT-wereld.

‘Een hands-on programmeur, hoe dan?’ horen we je al denken. Het werkplekleren dompelt je onder in geïntegreerde projecten waarbij je in toenemende mate zal functioneren en leren in een virtuele werksituatie.

 

 

projectmatig werken
 

Werkplekleren is een van de belangrijkste delen van een graduaatsopleiding, waarbij je in toenemende mate zal functioneren en leren in een zo realistisch mogelijke werksituatie. En dat allemaal met de nodige aandacht voor teamwork en soft skills. Zo ben je als startende veranderingsbekwame programmeur onmiddellijk inzetbaar in de IT.

studieprogramma

 

na je opleiding?
 

Dan ben je klaar voor een boeiende en uitdagende job in het bedrijfsleven. Of om bij UCLL via een vervolgtraject een Professionele Bachelor Toegepaste Informatica te behalen.

verder studeren?