Overslaan en naar de inhoud gaan

Infodagen Campus Gasthuisberg

U bent hier

Tussen 10u00 en 14u00 kan je onze campus doorlopend bezoeken. Onze enthousiaste docenten vertellen je alles over hun opleiding (professionele bacheloropleidingen, banaba Geestelijke gezondheidszorg ) en geven antwoord op al je vragen zoals voorkennis, vrijstellingen, de inhoud van de opleiding, de beroeps- en verderstudeermogelijkheden. Ze geven je meteen ook een inkijk in het cursusmateriaal. Je kan ook een praatje maken met de studenten. Die nemen je ook graag mee op een rondgang doorheen de praktijklokalen (labo’s, vaardigheidscentrum, keuken,…). Meteen ook een ideale gelegenheid om onze mooie campus te bewonderen.

Voor  postgraduaten kan je best contact opnemen met de coördinator. Die vind je op de pagina van de desbetreffende  opleiding.  Die pagina's bereik je makkelijk via dit overzicht van onze postgraduaten.

Met al je vragen over studeren en student zijn (op kot in Leuven, studeren met een beperking, studiebeurs,…) kan je terecht bij de collega’s van studie- en studentenbegeleiding en van de studentendienst.

Voor praktische info over onze campus en een routebeschrijving zie www.ucll.be/gasthuisberg
Je kan tijdens het infomoment gratis parkeren op parking ‘Onderwijs en Navorsing’ (zie grondplan campus Gasthuisberg op link hierboven). Je hebt een code nodig voor de slagboom, zowel  bij het in- als uitrijden. Die code is 4033#.  Vanaf de parking volg je te voet de bordjes ‘UCLL, infodag Gasthuisberg’.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op 8 september!

professionele bachelors

GEZONDHEID

  • Biomedische laboratoriumtechnologie
  • Mondzorg
  • Verpleegkunde (doorlopend starten er infosessies gevolgd door een begeleide rondleiding langs het vaardigheidscentrum (= praktijklokaal) en door de campus.).
  • Voedings- en dieetkunde
  • Vroedkunde

TECHNOLOGIE

  • Chemie

BACHELOR-NA-BACHELORS

  • Geestelijke gezondheidszorg