Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven voor huidig academiejaar

U bent hier

Je kan je nog steeds inschrijven voor onze opleidingen voor het huidig academiejaar 2019-2020.

Let wel op: het 2de semester is gestart op 3 februari 2020. Wie wil inschrijven na 24 februari 2020, heeft eerst de toelating van de opleiding nodig.

 

Campus Leuven, Heverlee en Diest

  • Campus DiestHertogstraat en Gasthuisberg: de trajectcoach van je opleiding (zie pagina Start Academiejaar  en kijk bij je gekozen opleiding onder de contactpersoon bij Vrijstellingen)
  • Campus Proximus en Sociale school: de opleidingsverantwoordelijke van je opleiding, zie overzicht

Nadien vervolledig je je inschrijving online:

campus leuven, heverlee en diest 2019-2020

Voor wie koos om langs te komen op de campus: dat kan  op drie locaties in Leuven: Campus Gasthuisberg, Campus Hertogstraat en Campus Proximus. Je kiest zelf waar je langs komt. Opgelet: voor je definitieve inschrijving kan je dus niet terecht op onze andere campussen.

Voor de goede orde vragen we je om via mail een afspraak te maken voor je definitieve inschrijving. Vermeld de campus of opleiding waar je voor inschrijft in je onderwerp: inschrijvingen.leuven [at] ucll.be

Campus Diepenbeek, Hasselt en Genk

Nieuwe studenten worden ingeschreven op de campus van de opleiding. Maak telefonisch een afspraak: 011 180 000.

Studenten die willen inschrijven voor het graduaat orthopedagogie of het graduaat maatschappelijk werk, dienen vóór de online inschrijving contact op te nemen met de opleiding (011 180 550)

campus diepenbeek, hasselt en genk 2019-2020

Bij je definitieve inschrijving ontvang  je je studentenkaart en verschillende attesten (vb. voor een treinabonnement). Voor de betaling van je studiegeld krijg je een overschrijvingsformulier met enkel de vaste kost mee.  In de loop van het academiejaar ontvang je per mail naar je studentenmailbox een tweede overschrijvingsformulier met het resterende studiegeld, de variabele kost.