Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Bachelor Buitengewoon Onderwijs (deeltijds traject).   Hieronder vind je alle  info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Tot snel!

Ine Thys, opleidingsverantwoordelijke Banaba

Start academiejaar

De lessen van de Bachelor Buitengewoon Onderwijs (deeltijds) starten op maandagavond 21 september 2020 om 18:30u.  We verwachten jou op Campus Diepenbeek, Agoralaan gebouw B bus 4, 3590 Diepenbeek, lokaal R319/320 voor een eerste kennismaking.

Deze startsessie is de 1ste les van het opleidingsonderdeel 'Werken aan eigen professionalisering'.  Na een algemene introductie gaan we ons dan ook al snel opdelen in kleinere groepen.  De sessie zal vooral in het teken staan van kennismaken: kennismaken met de opleidingen, de docenten, de school en met elkaar.  Kennismaken ook met jezelf als student(e) in opleiding.  Het einde van deze sessie is voorzien rond 21:30u.

Cursussen

Cursusmateriaal wordt beschikbaar gesteld op Toledo bij aanvang van de lessen.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen?

Contacteer onze trajectcoach voor meer info: nadja.vandenbroeck [at] ucll.be

ICT

We helpen je graag op weg met alle  ICT-informatie om van start te kunnen gaan aan UCLL. Account activatie, UCLL e-mail, UCLL app, KULoket, Laptop, Software met oa gratis office 365, Toledo, Wifi, Studentenkaart en ICT helpdesk)

activeer nu je ucll-account

De activatiecode heb je ontvangen in je persoonlijke mailbox. Om verder te gaan, moet je account geactiveerd zijn.

Welke impact heeft Corona op jouw studies ?

Ontdek het hier

Werken en studeren

Combineer jij  werken en studeren, dan kan je beroep doen op allerlei steunmaatregelen:

Meer informatie

Heb je nog vragen ?  Dan kan je het secretariaat telefonisch bereiken via tel. 011 180 510 (vragen naar Inge Fraiponts) of e-mailen naar lerarenopleiding.limburg [at] ucll.be (t.e.m. 10 juli en vanaf 17 augustus). 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina (Banaba LER UC Leuven-Limburg).