Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Bachelor Zorgverbreding en Remediërend leren (deeltijds traject).   Hieronder vind je alle  info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Tot snel!

Ine Thys, opleidingsverantwoordelijke Banaba

Start academiejaar

Maandag 21 september 2020 verwachten we jou om 18:30 voor een eerste kennismaking op Campus Diepenbeek, Agoralaan gebouw B bus 4, 3590 Diepenbeek, lokaal R317.  Deze eerste samenkomst dient om met mekaar kennis te maken en om een heleboel dingen te verduidelijken.  Het einde is voorzien om 21:30.

Werkplekleren

Als je minstens halftijds tewerkgesteld bent in het onderwijs, is dat jouw werkplekleren.  Je hoeft geen extra 'stageplaats' te zoeken. Je kan in jouw job met de geïntegreerde proeven van de opleiding aan de slag. Zo versterk je ineens jouw klasniveau, het kind-of leerlingniveau en het schoolniveau. Jij en je school hebben dus direct baat bij de opleiding.

Werk je niet in het onderwijs? Dan doe je 2 halve dagen werkplekleren per week. In afstemming met je leergroepbegeleider en je school naar keuze stippel je uit wat mogelijk is. 

Bijlage werkplekleren deeltijds

Werkpleklerenovereenkomst

Cursussen

Voor het traject 'lager onderwijs' kan je in september het cursusmateriaal bestellen via shop.ucll.be (kies 'studiemateriaalkiezer').  Vervolgens ontvang je een bericht waneer je je studiemateriaal kan afhalen op de campus. Op de campus kan je dus geen boeken of cursussen aankopen. 

Voor de trajecten 'kleuteronderwijs' en 'secundair onderwijs' plaatsen we het cursusmateriaal op Toledo bij aanvang van de lessen.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen?

Contacteer onze trajectcoach voor meer info: linda.karremans [at] ucll.be

ICT

We helpen je graag op weg met alle  ICT-informatie om van start te kunnen gaan aan UCLL. Account activatie, UCLL E-mail, UCLL app, KULoket, Laptop, Software met oa gratis office 365, Toledo, Wifi, Studentenkaart en ICT helpdesk)

activeer nu je ucll-account

De activatiecode heb je ontvangen in je persoonlijke mailbox. Om verder te gaan, moet je account geactiveerd zijn.

Welke impact heeft Corona op jouw studies ?

Ontdek het hier

Werken en studeren

Combineer jij  werken en studeren, dan kan je beroep doen op allerlei steunmaatregelen:

Meer informatie

Heb je nog vragen ?  Dan kan je het secretariaat telefonisch bereiken via tel. 011 180 510 (vragen naar Inge Fraiponts) of e-mailen naar lerarenopleiding.limburg [at] ucll.be (t.e.m. 10 juli en vanaf 17 augustus). 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina (Banaba LER UC Leuven-Limburg).