Overslaan en naar de inhoud gaan
Inschrijven

Inschrijven

U bent hier

Beste student

Hier vind je alle info voor een vlotte start bij UC Leuven-Limburg. We wensen je alvast een boeiend academiejaar en kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Ben je al ingeschreven voor de opleiding Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit  in avondonderwijs?  Dan vind je alle belangrijke informatie voor een vlotte start van het academiejaar in de uitnodiging die je per  post ontvangen hebt en  op het intranet. Je moet daarvoor wel eerst eenmalig je account activeren. Dat doe je best vóór je naar de introductiedag komt.

Ben je nog niet ingeschreven?  In het overzichtje onderaan vind je alvast een heleboel informatie over de introductiedag en antwoorden op enkele praktische vragen. Het is van belang om je tijdig in te schrijven. Dan krijg je immers je studentennummer en kan je je aanmelden via het intranet.

Introductiedag

We verwelkomen jou graag op donderdag 14  september 2017 op onze campus in Diepenbeek voor de introductiedag.

Om 18u30 ben je welkom in de R-blok (gebouw Lerarenopleiding) op campus Diepenbeek.  We starten met een algemene infosessie, om 19u30 krijg je aansluitend specfieke info over de opleiding Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit.

Ligging R-blok:  Campusplan

Start academiejaar 2017-2018

Het academiejaar 2017-2018 start op maandag 18  september 2017.  Het uurrooster kan je hier raadplegen.

Cursus- en boekenlijst

Info i.v.m. cursussen en handboeken kan je raadplegen op het Intranet. Klik hiervoor op "Studeren aan UCLL" en kies vervolgens het tabblad "Opleiding". De informatie kan je vinden op de pagina "Cursussen en handboeken".

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer onze trajectcoaches voor meer info: marlies.gyselaers@ucll.be of lut.lenssen@ucll.be

Laptop

Vanaf de tweede opleidingsfase gebruiken de meeste studenten een laptop.

Overweeg jij nu al om een laptop aan te kopen, dan houd je best al rekening houden met volgende minimumconfiguratie:  minimumconfiguratie studentenlaptop.

Wij raden alle nieuwe studenten aan om een laptop met deze minimumconfiguratie te kopen. Voor het aankopen van een laptop bevelen wij Campusshop aan. Meer info kan je hier vinden.

Is de aankoop van een laptop voor jou niet zo vanzelfsprekend, dan kan je contact opnemen met Stuvo (studentenvoorzieningen). 

Bijkomende kosten aan de opleiding

De kosten voor boeken en cursussen kan je vinden via de hoofdstukken bovenaan deze pagina. In juni 2018 krijg je van ons een studentenrekening. Via deze studentenrekening verrekenen wij kosten voor:

·         Bijkomende kopies uitgedeeld tijdens de les (ca. 5 euro)

·         Kosten voor studiereizen gemaakt tijdens het academiejaar (ca. 25-50 euro)