Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Op deze pagina vind je alle praktische info voor de  start van het tweede semester.  Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Kom dus af en toe eens terug, zeker kort voor het begin van het semester.

Karolien Decamps, Teamleider BLT, Campus Gasthuisberg

Instappen in februari

Je kan ook instappen in de opleiding Biomedische laboratoriumtechnologie bij de start van het tweede semester in februari. Je start dan met de opleidingsonderdelen van het tweede semester.
Je neemt hiervoor best contact op met één van onze trajectcoaches:

cursusverkoop

Hieronder de cursuslijsten (Acco, Alpha Copy, cursusdienst campus Gasthuisberg) voor het tweede semester. Bij de Acco-cursussen en -handboeken staan ook de prijzen vermeld.

Cursuslijst - BLT - fase 1 - februari 2018
Cursuslijst - BLT - fase 2 - FBT - februari 2018
Cursuslijst - BLT - fase 2 - MLT - februari 2018
Cursuslijst - BLT - verkort traject - februari 2018

ACCO

Acco organiseert op Campus Gasthuisberg, in de polyvalente zaal (lokalen 002-004), een verkoop van handboeken en cursussen op donderdag 1 februari 2018 (van 9u tot 17u) en op vrijdag 2 februari 2018 (van 9u tot 14u). De betaling gebeurt bij voorkeur met bancontact, maar kan ook contant.

Voor verdere vragen aan Acco en bijbestellingen kan je mailen naar ucllgt@acco.be(link sends e-mail) of via www.acco.be/ucllgt.

CURSUSDIENST CAMPUS GASTHUISBERG

De cursusdient van campus Gasthuisberg vind je beneden aan de trap, op niveau 0. Als er nog geen cursussen voor je opleiding ter beschikking zijn, zal dat aan de cursusdient worden uitgehangen.
De betaling gebeurt contant of met bancontact.

ALPHA COPY

De cursussen die gedrukt worden door Alpha Copy  kunnen afgehaald worden in de drukkerij Alpha Copy: Tiensestraat 89 te 3000 Leuven. Tel. 016 22 56 01.

ARCHIEF (CURSUSLIJSTEN SEPTEMBER 2017)

Volledige cursuslijst - Biomedische laboratoriumtechnologie - september 2017
Cursuslijst Acco - Biomedische laboratoriumtechnologie - september 2017

(Bijkomende) kosten

LABOJASSEN

Heb je nog geen labojas?  Die kan je aankopen bij de firma Dutra. Deze firma komt op vrijdag 16 februari naar campus Gasthuisberg.

UITSTAPPEN EN STUDIEREIZEN

Doorheen de opleiding zullen we verschillende studiereizen en bedrijfsbezoeken doen. De kosten variëren afhankelijk van de opleidingsfase en de afstudeerrichting, maar zijn gemiddeld €100 per jaar. Tijdens de tweede opleidingsfase zullen enkele van onze studenten deelnemen aan een internationale projectweek in het buitenland. De kosten hiervan worden geschat op ongeveer 300 euro.

start lessen tweede semester

De lessen gaan van start op maandag 13 februari 2018 volgens de lessenroosters per klasgroep. Zodra je je klasgroep kent (via KU Loket), kan je je lessenrooster raadplegen op het intranet. 

 

 

 

 

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer jouw trajectcoach.

Voor de reguliere opleiding:

Voor het verkort traject MLT:

Studentendienst

Ben je op zoek naar extra studiebegeleiding tijdens je studieloopbaan? Contacteer onze studentenbegeleiders maryse.wuyts@ucll.be of katrien.maas@ucll.be.

Meer info over de mogelijkheden kan je vinden op de pagina over begeleiding.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Bellen kan naar +32 (0)16 375 200, e-mailen kan naar Karolien Decamps, teamleider BLT Campus Gasthuisberg (karolien.decamps@ucll.be).