Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Beste student

Hier vind je alle info voor een optimale start bij UC Leuven-Limburg. We wensen je alvast een boeiend academiejaar en kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Ben je al ingeschreven voor de opleiding Energietechnologie?  Dan vind je  alle  belangrijke informatie voor een vlotte start van het academiejaar op het intranet. Je moet daarvoor wel eerst eenmalig je  account activeren. Dat  doe je best vóór je naar de introductiedag komt. 

Ben je nog niet ingeschreven?  In het overzichtje onderaan vind je alvast een heleboel informatie over de introductiedag en antwoorden op enkele  praktische vragen.  Het is van belang om je tijdig in te schrijven. Dan krijg je immers je studentennummer en kan je je aanmelden via het  intranet .

Introductiedag Energietechnologie

We ontvangen jou graag op woensdag 13  september 2017 om 13u00 in lokaal J101.  Het einde is voorzien rond 16u00. Tijdens de introductiedag krijg je te horen in welke klas je zit. De uitnodiging met praktische info vind je hier.

Er is ook een ICT-introductie voorzien: inloggen op het netwerk van de school, informatie in verband met de werking van het digitale leerplatform Toledo, het consulteren van het uurrooster, … 

Belangrijk: voor het inloggen op het netwerk heb je je studentenkaart en login nummer nodig. Deze ICT-gegevens vind je op een formulier dat je bij je inschrijving gekregen hebt. Dat breng je dus zeker mee!  

Campusplan 

Start academiejaar 2017-2018

Het academiejaar start op maandag 18  september 2017.  Het uurrooster kan je hier raadplegen.

Cursussen en handboeken

Info i.v.m. cursussen en handboeken kan je raadplegen op het Intranet. Klik hiervoor op "Studeren aan UCLL" en kies vervolgens het tabblad "Opleiding". De informatie kan je vinden op de pagina "Cursussen en handboeken".

Opfriscursus wiskunde en introductiecursus elektriciteit

We willen nog even wijzen op de mogelijkheid van het volgen van een opfriscursus wiskunde en een introductiecursus elektriciteit.  Voor studenten uit opleidingen met 3 uur wiskunde per week of minder raden we ten zeerste aan om voor de opfriscursus wiskunde in te schrijven.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen?  Contacteer dan het opleidingshoofd voor de opleiding energietechnologie, Joël Claes, joel.claes@ucll.be of 011/180300.

Bijkomende kosten aan de opleiding

De kosten voor cursussen en handboeken kan je vinden via bovenvermelde info. Andere kosten worden verrekend via een studentenrekening voor o.a.

  • Bijkomende kopies uitgedeeld tijdens de les
  • Kosten voor studiereizen gemaakt tijden het academiejaar
  • Opleidingsgebonden kosten: elektronicapakket, ...

Meer concrete info krijg je in de loop van het academiejaar.

Als je toch nog vragen hebt waarvan je het antwoord niet kan vinden op intranet:
Stuur een mail naar mt.limburg@ucll.be of telefoneer naar 011/180300.