Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Start academiejaar

Het academiejaar start op maandag 18 september 2017. We verwachten jou om 09:30 op Campus Hertogstraat, Hertogstraat 178 - 3001 Heverlee voor de startdag. We sluiten af om 16:00. Je kan ‘s middags eten in de studentencafetaria of je eigen lunchpakket meebrengen.

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en vertellen je alles wat je moet weten over jouw opleiding. Kortom: niet te missen!

STUDENTEN UIT EEN ANDERE OPLEIDING KLEUTERONDERWIJS

Kom je uit een andere lerarenopleiding kleuteronderwijs en wens je over te schakelen naar het tweede of derde jaar van de lerarenopleiding van UCLL op Campus Hertogstraat? Wij heten je hartelijk welkom op dinsdag 19 september vanaf 9.30 op Campus Hertogstraat.

Neem vóór de start van het academiejaar contact op met de trajectcoach Hanne Vanmierlo, hanne.vanmierlo@ucll.be, om je individueel studieprogramma op te stellen. Zij is bereikbaar via mail tot 6 juli 2017 en dan weer vanaf 16 augustus 2017.

cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze. De boekenlijst vind je hier.

Wie de boeken bij ACCO wil aankopen, kan terecht op de cursusverkoop in campus Hertogstraat  op maandag 18, dinsdag  19  en woensdag 20  september 2017. Je geniet een korting bij alle aankopen en nabestellingen. Betalen kan zowel met bancontact, creditcard als cash. Na 20 september kan je de boeken enkel online bestellen en betalen via de ACCO-bestelwebsite: www.acco.be/lerheverlee  .

VRIJSTELLINGEN

Denk je in aanmerking te komen voor vrijstellingen of een combinatietraject? Contacteer de trajectcoach Hanne Vanmierlo, hanne.vanmierlo@ucll.be. Zij geeft informatie, verzamelt de aanvragen en het bewijsmateriaal, onderzoekt deze in overleg met de lectoren en volgt het dossier op. Zij is bereikbaar via mail tot 6 juli 2017 en dan weer vanaf 16 augustus 2017.

EERSTEJAARSWEEKEND STUDENTENVERENIGING DOCENTICA

Docentica, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven, nodigt je uit op het eerstejaarsweekend in Sint-Truiden, van vrijdag 15 september 2017 tot en met zondag 17 september 2017.

Praktische informatie

Meer informatie over de campus, parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder:

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178, 3001 Heverlee
Tel. +32 (0)16 37 56 00
ler.heverlee@ucll.be

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefi nanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat:

Tel. +32 (0)16 37 56 66
studentendienst.ler.brabant@ucll.be