Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Lerarenopleiding Kleuteronderwijs op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Start academiejaar

Het academiejaar start op dinsdag 18 september 2018. We verwachten jou om 09:30 op Campus Hertogstraat, Hertogstraat 178 - 3001 Heverlee voor de startdag. We sluiten af om 16:00. Je kan ‘s middags eten in de studentencafetaria of je eigen lunchpakket meebrengen.

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en vertellen je alles wat je moet weten over jouw opleiding. Kortom: niet te missen!

Ben je (her)ingeschreven voor de tweede of derde opleidingsfase, dan vind je jouw startinfo via intranet.

Kom je uit een andere lerarenopleiding kleuteronderwijs en wens je over te schakelen naar het tweede of derde jaar van de lerarenopleiding van UCLL op Campus Hertogstraat? Wij heten je hartelijk welkom op maandag 17 september 2018 vanaf 9:30 op Campus Hertogstraat.

Neem vóór de start van het academiejaar contact op met de trajectcoach Hanne Vanmierlo, hanne.vanmierlo@ucll.be, om je individueel studieprogramma op te stellen. Zij is bereikbaar via mail tot 10 juli en dan weer vanaf 16 augustus.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op woensdag 19 september om 15:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze. De boekenlijst vind je hier binnenkort.

Campusverkoop en online boekenaankoop

We werken samen met ACCO Leuven voor de online aankoop en campusverkoop van handboeken en cursussen. Je geniet van een korting bij alle aankopen en nabestellingen.

Campusverkoop

  • op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 september 2018
  • in Campus Hertogstraat in lokaal E009
  • je kiest je boeken, je betaalt (cash, bancontact of creditcard) en krijgt je boekenpakket meteen mee

Online aankoop

  • vanaf vrijdag 21 september 2018
  • via de ACCO-bestelwebsite
  • je kiest je boeken, je bestelt en betaalt online. Later ontvang je een mail wanneer je jouw boekenpakket kan afhalen in het ACCO-filiaal te Leuven

VRIJSTELLINGEN

Denk je in aanmerking te komen voor vrijstellingen of een combinatietraject? Contacteer de trajectcoach Hanne Vanmierlo, hanne.vanmierlo@ucll.be voor de start van het academiejaar. Zij geeft informatie, verzamelt de aanvragen en het bewijsmateriaal, onderzoekt deze in overleg met de lectoren en volgt het dossier op. Zij is bereikbaar via mail tot 10 juli en dan weer vanaf 16 augustus 2018.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Eerstejaarsweekend studentenvereniging Docentica

Docentica, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven, nodigt je uit op het eerstejaarsweekend in Arendonk, van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september 2018. Alle details vind je hier binnenkort.

Locatie: Kamphuis Den Broekkant, Arendonk
Inschrijven: binnenkort online mogelijk
Meer info: Docentica@ucll.be  of Simon Van Ham (Praeses): 0474 35 62 60

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Let op, de campus is gesloten van 14 juli t.e.m. 12 augustus 2018.