Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Start academiejaar

Het academiejaar start op maandag 18 september 2017 van 9:30-16:00. We verwachten je om 9.30u. in Campus Demerstraat, Demerstraat 14, 3290 Diest.

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en verkennen de stad Diest op ludieke wijze. Je kan ‘s middags eten in de studentencafetaria of ergens in de stad. We sluiten de dag af om 16:00.

Kledingtip: sportieve kledij, breng voor alle zekerheid ook je regenjas mee.

Cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. De boekenlijst zal je eind augustus op deze websitepagina terugvinden.

Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze. Als UCLL-student van de Lerarenopleiding geniet je van een korting tot 15% in één van de volgende boekhandels:

 In Leuven krijg je deze korting in de Boekhandel ACCO (Maria-Theresiastraat 2-4). Vanaf 14 augustus 2017  kan je de boeken online bestellen en betalen via de ACCO-bestelwebsite: www.acco.be/lerdiest. Op deze website kan je kiezen wanneer je je boeken afhaalt:

-  ofwel haal je je boeken (na bestelling en betaling) rechtstreeks af bij ACCO in Leuven.

- ofwel kies je voor één van de twee afhaaldagen op campus Clenardus  (Weerstandsplein 2, 3290 Diest) die plaatsvinden op 20 en 28 september 2017 telkens van 11 tot 14u.
Opgelet: je kan enkel boeken online bestellen via de ACCO website: www.acco.be/lerdiest (link is external)

 In Leuven krijg je korting bij de Standaard Boekhandel (Naamsestraat 57 en Diestestraat 127) op voorwaarde dat je je studentenkaart toont en vermeldt dat je student van de Lerarenopleiding bent.

Voor de studenten van kleuteronderwijs  zijn de leerplannen digitaal raadpleegbaar.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Neem nog vóór de start van het academiejaar contact op met de trajectcoaches van de opleiding: Els Bogaert, els.bogaert@ucll.be of Nele Vanhemel, nele.vanhemel@ucll.be. Zij stellen samen met jou een individueel studieprogramma op.

SPECIFIEKE NODEN OF VRAGEN, FUNCTIEBEPERKING

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefi nanciering,….) of heb je een functiebeperking? Maak een afspraak met de studentendienst: Hedwig Peetermans, tel. +32 (0)16 37 54 44, hedwig.peetermans@ucll.be.

Praktisch

Meer informatie over de campus, cafetaria, het openbaar vervoer,...

MEER INFORMATIE

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder:

Campus Clenardus
Weerstandsplein 2
3290 Diest
Tel: +32 (0)16 37 54 00
ler.diest@ucll.be