Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Lerarenopleiding Kleuteronderwijs op Campus Clenardus in Diest. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Start academiejaar

Het academiejaar start op dinsdag 18 september 2018 van 9:00 tot 16u. We verwachten je om 9:00u. in Campus Demerstraat, Demerstraat 14, 3290 Diest.  LET OP! De toegang tot de Demerstraat is afgesloten.  Je dient langs de Valleilaan te gaan (pad tussen huisnummer 23-25).

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en vertellen je alles wat je moet weten over jouw opleiding. Vergeet zeker je picknick en drank niet mee te brengen want 's middags veroveren we met ons allen de citadel en maken we er een bruisende namiddag van!  We sluiten de dag af om 16u.

Kledingtip: sportieve kledij, breng voor alle zekerheid ook je regenjas mee.

Ben je (her)ingeschreven voor de tweede of derde opleidingsfase, dan vind je jouw startinfo via intranet.

Campusopening Clenardus

Op dinsdag 18 september vanaf 12:00 vindt de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Clenardus plaats. Vergeet zeker je picknick en drank niet mee te brengen want 's middags veroveren we met ons allen de citadel en maken we er een bruisende namiddag van! 

Cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. De boekenlijst voor academiejaar 2018-2019 kan je hier downloaden. Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze of bij ACCO (zie volgende puntje).

Voor de studenten zijn de leerplannen van het kleuteronderwijs digitaal raadpleegbaar. Meer info tijdens de startdag.

Campusverkoop en online boekenaankoop

Je kan de boeken uit de boekenlijst kopen in een boekhandel naar keuze. Als UCLL-student geniet je van een korting tot 15% in de Standaard Boekhandel (Leuven) en 10% bij ACCO op vertoon van je studentenkaart. We werken samen met ACCO Leuven voor de online aankoop en campusverkoop van handboeken en cursussen.

Je bestelt de boeken online bij ACCO vanaf 15 augustus 2018 op www.acco.be/lerdiest. Je kiest op de bestelsite hoe je de boeken afhaalt.

  • rechtstreeks bij ACCO (Maria-Theresiastraat 2-4 te Leuven) - de boeken moeten dan eerst online besteld worden en zijn de dag erna beschikbaar bij ACCO Leuven.
  • op woensdag 19/09 en dinsdag 25/09/2018 in campus Clenardus telkens van 11 tot 14 uur (Weerstandsplein 2, 3290 Diest). Enkel na bestelling én betaling.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Neem nog vóór de start van het academiejaar contact op met de trajectcoaches van de opleiding: Els Bogaert, els.bogaert@ucll.be of Nele Vanhemel, nele.vanhemel@ucll.be. Zij stellen samen met jou een individueel studieprogramma op. Je kan hen bereiken tot 6 juli 2018 en vanaf 20 augustus 2018.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Clenardus.

Hedwig Peetermans, tel. +32 (0)16 37 54 44, hedwig.peetermans@ucll.be

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Let op, de campus is gesloten van 6 juli t.e.m. 15 augustus 2018.

Campus Clenardus, Weerstandsplein 2, 3290 Diest,  +32 (0)16 37 54 00, ler.diest@ucll.be