Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Lerarenopleiding Kleuteronderwijs - Blended traject op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

START ACADEMIEJAAR

Het academiejaar start op zaterdag 15 september 2018. We verwachten je die dag om 09:00 op campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee. Rond 17:00 sluiten we de eerste lesdag af. Wij voorzien ‘s middags een broodjesmaaltijd.

Ten laatste op 10 september ontvang je een mail met meer informatie over de uurroosters.

JAARPROGRAMMA

Is je jaarprogramma nog niet vastgelegd? Contacteer dan zo snel mogelijk ellen.delmotte@ucll.beZij is bereikbaar via mail tot 6 juli 2018 en dan weer vanaf 16 augustus 2018.

STAGEPLAATSEN

We raden je ten stelligste aan om zo snel mogelijk een stageplaats te zoeken. Je zal immers vrij snel meedraaien in een kleuterklas. De richtlijnen rond het zoeken naar een stageklas voor academiejaar 2018-2019 verschijnen binnenkort.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op woensdag 19 september van 15:00 tot 17:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Campusverkoop en online boekenaankoop

We werken samen met ACCO Leuven voor de online aankoop en campusverkoop van handboeken en cursussen. Je geniet van een korting bij alle aankopen en nabestellingen.

Campusverkoop

  • op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 september 2018
  • in Campus Hertogstraat in lokaal E009
  • je kiest je boeken, je betaalt (cash, bancontact of creditcard) en krijgt je boekenpakket meteen mee

Online aankoop

  • vanaf vrijdag 21 september 2018
  • via de ACCO-bestelwebsite
  • je kiest je boeken, je bestelt en betaalt online. Later ontvang je een mail wanneer je jouw boekenpakket kan afhalen in het ACCO-filiaal te Leuven

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Let op, de campus is gesloten van 14 juli t.e.m. 12 augustus 2018.